Najnovšie recenzie zo sekcie Piesok do akvárií
Uplne sa vyčírilo zakalene akvárium veľmi sme spokojní
- Zo substrátom sa výborne pracuje, nekalí vodu, pekne v ňom držia rastlinky. Tie ktoré vyplávali boli vyhrabané sumčekmi :)
- Súper
- dobra vôňa rastliny pekne rastu
- dobra cena
- čierne
Najlepší substrát
Nekali vodu
Japonské substráty sú špičkovej kvality. mám s nimi skúsenosti z minulosti. Túto dodávku som ešte neinštaloval, ale nie je dôvod očakávať zhoršenie kvality.
Veľmi ľahký substrát , rastliny treba pozaťažovať kameňmi inak ich vytiahne aj mala rybka .
Odkedy som pridal tento substrát objavilo sa mi v akvariu veľmi veľa slimákov . Teraz budem musieť bojovať s ich odstránením resp obmedziť ich populáciu .
- kvalita
- ešte som neskušal
Vyhoda
- vyzerá dobre
- netreba preprať a nefarbí vodu
- je celkom jemný a lahký a preto sa doň velmi dobre sadia rastliny
som velmi spokojný.výzorovo je krásne tmavý čierny,sadiť korene do hĺbky je velmi jednoduché a hlavne som spokojný s tým,že mám v novo založenom akváriu 13 druhov rastlín v substráte a každá jedna sa ujala.všetky majú nové výhonky a nepridávam co2
- Naozaj kvalitný substrát a nakoľko chovám aj krevetky a nemôžem pridávať do vody žiadne hnojivo, rastlinkám sa veľmi darí a rastú ako divé. Taktiež to vyhovuje pancierničkom, aspoň si neporania fúziky ako na ostatných substrátoch. Cena je síce trošku vyššia ale za kvalitu si rád priplatím. Odporúčam
Spokojnost . Nedrobi sa
- Kvalitný substrát
Kvalita
- Veľmi praktický
Veľmi dobrý substrát , treba ho premyť.
- Nemusí sa namáčať
Zobrazujem 141 - 160 zo 474 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...24 Ďalšie »